Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Посолството получи и продължава да получава стотици съболезнователни адреси

Посолството получи и продължава да получава стотици съболезнователни адреси

Посолството получи и продължава да получава стотици съболезнователни адреси във връзка с чудовищната трагедия в Кемерово. За да се подпишат в съболезнователната книга хората се редят на опашка. До вратата на Посолството се оставят цветя, детски играчки, запалени свещи...

Обикновени българи пишат ни такива писма, от които ни побиват истински тръпки, тръпки на ужас от осъзнаването на случилата се катастрофа.

"В семейството ми сме потресени от трагичната гибел на невинните загинали от пожара. Картината как горките дечица, осъзнаващи ужасния си край, се сбогуват с роднините си по телефона, е чудовищен кошмар, който ще ни преследва завинаги. Никое човешко същество не заслужава такава жестока участ. Присъединяваме скръбта си с тази на цяла Русия и изразяваме най-дълбоките си и искрени съболезнования към близките на загиналите!"

Скъпи приятели! Благодарим всеки от вас за думите на подкрепа, които ни изпращате. Благодарим ви от все сърце, че сте с нас в този страшен момент.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.