Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Три "семейни събития" ще съпътстват "София прайд" в събота

Три "семейни събития" ще съпътстват "София прайд" в съботаснимка: dnevnik.bg

Заявления за провеждане на шествие, протест и концерт с призиви за опазване или възражане на семейните ценности в центъра на града в съботния ден са подадени в Столичната община. Първото събитие трябва да започне в 14 часа, а третото би трябвало да приключи в 20 часа. Така, ако общината разреши провеждането им, събитията ще съвпаднат с традиционния парад в подкрепа на ЛГБТИ общността в България - "София прайд".

От 14 до 16:30 ч. е заявено шествието "Поход за семейството", което ще започне от площад "Независимост", ще продължи по бул. "Цар Освободител", ще премине покрай сградата на Министерския съвет, а оттам по бул. "Княгиня Мария Луиза" и по бул. "Витоша" до Националния дворец на културата.

Само 30 минути след това - от 17 часа, пред билетния център на НДК ще започне концерт с наслов "За Възраждане на семейните ценности". Той е организиран от партия "Възраждане" и е планирано да приключи в 20 часа.

Междувременно от 17 часа в Княжевската градина ще се състои протест "Да спасим децата на България и българското семейство".

На същото място от 16 часа е планирано началото на "София прайд", като тази година мотото е "Различни хора, равни права!". / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.