Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Областният управител Илиан Тодоров се срещна с н.пр. Анатолий Макаров

Областният управител Илиан Тодоров се срещна с н.пр. Анатолий Макаров

В непринудена и приятелска атмосфера премина работната среща на Областния управител от Атака Илиан Тодоров и Посланика на Руската Федерация в България Негово Превъзходителство Анатолий Макаров.

Илиан Тодоров сподели своите отлични впечатления от пребиваването си в побратимената на Софийска област – Ленинградска област, както и намеренията и договореностите за бъдещи взаимоотношения, като изпълзва възможността да изкаже лична благодарност на Негово Превъзходителство за активността и съдействието при организиране на посещението в Санкт Петербург.

Негово Превъзходителство изрази своята подкрепа към областния управител за ангажираността му при провеждане на националната политика за опазване на войнишките паметници, голяма част от които са на загинали руски войници и военачалници.

Обсъдени бяха и въпроси засягащи изразеното желание на общини от областта да бъдат създадени контакти с общини от Руската Федерация, за което Посланик Макаров се ангажира лично.

Посланик Макаров изказа увереност, че със своите последователни и конкретни действия Областният управител ще продължи създадените добри взаимоотношения на двете страни на Регионално ниво.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники