Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Русия не отговори реципрочно на изгонването на един дипломат

Русия не отговори реципрочно на изгонването на един дипломат

„Русия не отговори реципрочно на изгонването на един дипломат и недопускането на друг у нас. Това говори, че доказателствата, които нашите служби са събрали за наистина абсолютно недопустима дейност в никакъв случай не отговорят на двустранните отношения. Очевидно след като са направили оценка на фактите са решили да не реагират реципрочно. До момента нямаме такава реакция. Очакваше се да се случи в рамките на седмица-две, както обикновено се случва”, каза Захариева по повод изгонването на руски шпионин, работил като първи секретар в посолството на Москва в София.

"Разследването не е срещу организацията "Русофили", а срещу конкретен човек. И то не трябва да се отразява на двустранните отношения. Очаквам от нашите служби и прокуратура да разследват престъпления срещу суверенитета на България, независимо срещу кого е разследването", допълни тя по повод заплахите от Русия, че ще има последствия заради разследването за шпионаж срещу шефа на движение "Русофили" Николай Малинов. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.