Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Мъж с COVID-11 почина в Стара Загора, заразените вече са 477

Мъж с COVID-11 почина в Стара Загора, заразените вече са 477снимка: bgnesagency.com

Мъж на 81 години в Стара Загора е починал от коронавирус, който е приет с инфекция на коронавирус преди 7 дни, съобщи на редовния сутрешен брифинг на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Заразените с коронавирус у нас са вече 477 души. През изминалото денонощие диагностицираните с положителна проба за COVID-19 са 28 души.

Излекувани са общо 30 души. Общо излекуваните са 20 мъже и 10 жени. Най-младият излекуван е на 27 г., най-възрастният е 80-годишен мъж. Средната възраст на излекуваните е 47 години.

Днес сутринта е починал и мъж на 58 години в "Пирогов".

Общо вече починалите са 12, като средната възраст е 62.8 г.

179 са приетите на болнично лечение, от които 20 са интубирани.

От проведеното изследване на народни представители и персонал има двама установени освен д-р Адемов, това са двама депутати, които вече са известни.

Съпругата на депутата Адемов също е с положителна проба, но за момента няма нужда от поставянето на парламента в карантина. Решението за работата на НС трябва да се вземе от неговото ръководство, каза проф. Мутафчийски.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники