Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Католици и арменци искат промяна на датата на изборите

Католици и арменци искат промяна на датата на изборитеснимка: bnr.bg

Католиците в България искат промяна на датата на изборите. От община Раковски са изпратили до президента Румен Радев официално писмо с молба за промяна на датата 4 април, която съвпада с католическия Великден. Безпокойството им е, че няма да успеят да наберат членове на избирателните комисии. И арменците, които празнуват тогава, също предпочитат друга дата.

Арменската общност в България излезе с отворено писмо до президента Румен Радев, пратено и до медиите, за датата на парламентарните избори.

Това е ден, който трябва да бъде посветен на Спасителя, не на политиците. Това трябва да бъде ден, в който смирено скланяме глава пред жертвата на Божия син, а не да избираме бъдещите народни представители.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови