Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Армията ни стана силна и започнаха да събират шпионска информация за нея

Армията ни стана силна и започнаха да събират шпионска информация за неяснимка: dnevnik.bg

Последните 4 години армията започна да се модернизира и да става по-силна и вероятно това започна да притеснява някои. Затова е и този засилен интерес на някои държави, които започнаха да събират шпионска информация какво се случва в българската армия.

Така лидерът на ВМРО, кандидат за депутат и министър на отбраната в последния кабинет Красимир Каракачанов обясни шпионския скандал от последните дни, който доведе до изгонването на двама руски дипломати от България в понеделник. По този начин той обвърза шпионския скандал с наливането на милиарди левове за нови изтребители и военни кораби.

"Този случай е под наблюдение повече от 6 месеца. Знам много неща от много време, но не съм вдигал шум, за да не преча на службите. Всеки, който работи за чужда държава, трябва да си получи наказанието. Трудно може да се каже дали е сериозна изнесената информация, част от нея е публична", каза още Каракачанов. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.