Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Кубрат Пулев прави партия с името “Велика България”

Кубрат Пулев прави партия с името “Велика България”снимка: bntnews.bg

Боксьорът Кубрат Пулев потвърди, че учредява нова партия с името “Велика България”.

Това обяви самият той, след като заедно с ученици засади дръвчета.

Новата политическа формация няма да участва в предсрочните парламентарни избори.

Кубрат Пулев обаче е готов да се включи в предстоящия президентски вот. Ако влезе в политиката, той увери, че ще работи по коренно различен начин за България. Той мотивира решението си така:

“Ако България наистина има нужда от подобен тип човек, който е независим, който никой не го ръководи, не е проект на никого, защо не. Виждате, че всички тези и дори нови партии и коалиции, които се случват, те са проекти на задкулисие и са проекти на хора, които дърпат конците отзад. Така че аз съм човек, който не е проект на абсолютно никой, аз съм човек от народа, който може да отиде на такова ниво, че да помага за държавата”. / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.