Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Президентът: Като общество трябва да обединим усилия и да спрем необузданата агресия на пътя

Президентът: Като общество трябва да обединим усилия и да спрем необузданата агресия на пътя

Като общество трябва да обединим усилия и да спрем необузданата агресия на пътя. Това е абсолютна престъпност и безотговорност към най-висшата ценност – живота на хората и здравето на нашите деца. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Стара Загора в отговор на въпрос за зачестилите пътни инциденти в града през последните дни.

Държавният глава изказа съпричастност към пострадалите и техните семейства, както и благодарност на лекарските екипи, които полагат грижи за пострадалите млади хора.

По думите му е необходимо да има видеонаблюдение навсякъде, за да бъдат регистрирани нарушенията и да последват присъди. Държавният глава добави, че ще препоръча на министъра на вътрешните работи нормативната база да бъде преразгледана и в следващото Народно събрание да бъдат внесени предложения за промени за по-строги наказания и по-ефективни механизми за разкриване и регистриране на нарушенията на пътя.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.