Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Президентът: Всеки има право на свободен избор, но ваксините срещу Covid са единствената защита, с която разполагаме

Президентът: Всеки има право на свободен избор, но ваксините срещу Covid са единствената защита, с която разполагаме

Всеки е свободен сам да взема решение за своето здраве, но ваксините са единствената защита, с която разполагаме в момента, и това се потвърждава от всички статистики на постъпили в болница и на починали. Потвърждава се и от държавите, които напреднаха с ваксинацията и вече се отварят за пълноценен обществено-икономически живот. Това заяви президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос за овладяване на разпространението на коронавирусa у нас.

Държавният глава заяви, че мерки се предприемат ежедневно и призова всеки като част от обществото да вземе свободно своето решение с отговорност към себе си и околните.

„Ние няма да принуждаваме никой да се ваксинира, но пунктове за ваксинация има навсякъде, така че мислете за себе си и за своите близки“, апелира Румен Радев.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.