Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Президентът Румен Радев участва в конферентен разговор с президента на САЩ Джо Байдън и държавни глави на страни от формата Б-9

Президентът Румен Радев участва в конферентен разговор с президента на САЩ Джо Байдън и държавни глави на страни от формата Б-9

Президентът Румен Радев участва в конферентен разговор с президента на САЩ Джо Байдън и държавни глави и правителствени ръководители на европейските държави от формата Б-9.

Подходи за разрешаване на кризата в Украйна чрез деескалация на напрежението и стриктното изпълнение на Минските споразумения, както и укрепването на отбранителните способности на страните-членки на НАТО, бяха сред на акцентите на разговора. Потвърдена бе готовността на Алианса да продължи да води диалог с Русия за постигането на мирно и устойчиво решение на кризата в Украйна, както и за своевременно гарантиране на сигурността на отделните държави-членки при ескалация на напрежението между Русия и Украйна.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.