Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

След 6 часа заедно власт и опозиция под карантина

След 6 часа заедно власт и опозиция под карантина

На 10-дневна карантира подлежат президентът Румен Радев, премиерът Кирил Петков и всички останали участници в проведения в понеделник Консултативен съвет по национална сигурност.

Това предвиждат здравните правила, след като след заседанието на съвета шефът на парламента Никола Минчев се почувствал зле, а тест е потвърдил, че е заразен с COVID. Шефът на столичната РЗИ Данчо Пенчев обяви, че ще спази закона, но все още не е издал заповеди за карантинирането на ръководството на държавата.

Засега, спазвайки правилата са се самоизолирали премиерът Кирил Петков, шефката на кабинета му Лена Бориславова, вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

Под изолация се е поставил и държавният глава Румен Радев, както и целият му екип, съобщиха от президентството. Като са предприети мерки за нормалното функциониране на институцията, увериха от администрацията на президента. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.