Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Радостин Василев подаде оставка като министър на спорта

Радостин Василев подаде оставка като министър на спортаснимка: btvnovinite.bg

Радостин Василев от „Има такъв народ“ подаде оставка като министър на младежта и спорта. Двамата му заместници също са си тръгнали. Това съобщи той в кулоарите на парламента.

Когато бъде одобрена, Василев ще се върне като депутат в парламента, допълни още той и отрече да е чувал, че управляващите се опитват да "купят" депутати на ИТН, както казаха по-рано днес от партията на Слави Трифонов.

След политическия сблъсък на няколко фронта и изтеглянето от Слави Трифонов на няколко министри от „Има такъв народ“, от кабинета първи си тръгна регионалният министър Гроздан Караджов. Той и "Продължаваме промяната" влязоха в престрелка с документи за милиарди за пътните фирми.

От квотата на ИТН са още министърът на енергетиката Александър Николов и външният министър Теодора Генчовска, която все още е на посещение в Солун.

Според министър Даниел Лорер е възможно министри на "Има такъв народ" да останат в правителството. От „Има такъв народ“ бяха категорични, че всичките им представители напускат кабинета, заедно със заместниците.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.