Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 28 декември

Прогноза за България за 28 декември

През нощта облачността временно ще се разкъса и намалее, но утре отново ще е значителна. Отначало в западните райони, а по-късно и на много места в останалата част от страната ще има превалявания предимно от слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. По планинските проходи ще има условия за навявания. Температурите ще се понижават. Минималните ще са между минус 3° и 2°, максималните между 1° и 6°.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близко до средното за декември.

Над планините ще бъде облачно, мъгливо с превалявания от сняг. Ще духа силен, по върховете и бурен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра – около минус 9°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на места ще превали дъжд и сняг. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще са между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, вечерта ще се усилва. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.