Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Слънчева и топла седмица

Слънчева и топла седмица

Времето ще бъде слънчево и топло, в низините – горещо. Максималните температури ще бъдат между 29 и 33 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

В следващите дни ще остане слънчево и топло, като се очаква и температурите да се повишат с няколко градуса. На Успение Богородично – сряда, ще има разкъсана облачност, ще остане топло с температури отново между 29 и 33 градуса.

В четвъртък в низините ще бъде доста горещо, но температурни рекорди не се очакват. В Южна България на места термометрите ще показват 34-35 градуса, за София около 29-30 градуса.

В петък съществена промяна на времето не се очаква, остава слънчево и горещо. Сутрешните температури ще бъдат между 15 и 20 градуса, а дневните до около 35 градуса.

В събота се очаква да превали и прегърми в Северозападна България, но ще остане топло. В останалата част от страната ще бъде предимно слънчево с температури до около 34 градуса.

В неделя температурите слабо ще се понижат, слаби превалявания се очакват на места в Западна България. Остава топло. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.