Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 6 август

Прогноза за България за 6 август

Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.

През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има на места в източната половина от страната и над планините, без валеж. Ще бъде по-топло с максимални температури между 28° и 33°.

Над планините ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, предимно северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 23°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието ще е слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над северните райони, но валежи не се очакват. Преди обяд вятърът ще е слаб от запад-северозапад, а около и след пладне ще духа бриз. Максимални температури между 27° и 30°. Температурата на морската вода е от 22-23° на север, до 25-26° на юг. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.