Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 14 ноември

Прогноза за България за 14 ноември

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня ще започне слабо да се повишава.

През нощта ще е облачно и на много места в западната половина от страната ще продължи да вали дъжд. Утре ще преобладава облачна време, дъждът в западните райони ще спира, по-късно и облачността ще се разкъса. Ще продължи да превалява в централните и източните райони, но до края на деня и там валежите ще спрат. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са от 8° до 13°, а максималните – между 15° и 20°.

Над планините ще е облачно. Дъжд ще продължи да вали в Рило-Родопския масив и на места там количествата ще значителни, а над 2300 метра ще превалява сняг. Южният вятър постепенно ще отслабва и ще е умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 – около 5°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с превалявания от дъжд по южното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 15° и 17°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.