Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 4 декември

Прогноза за България за 4 декември

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е значително по-високо от средното за месеца.

През нощта в Южна България ще има валежи предимно от сняг, докато от север облачността ще се разкъсва и намалява. Минималните температури ще са предимно между минус 5° и 0°. Утре сутринта в крайните южни райони и на места в планините все още ще превалява, но до обяд валежите навсякъде ще спрат. Облачността от север ще продължи да се разкъсва и намалява, в много райони до предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър, с него ще продължи да прониква студен въздух. Максималните температури ще са предимно между 1° и 6°.

Над планините до обяд облачността ще е значителна, с превалявания от сняг главно в южните райони на страната. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Ще е по-студено с максимална температура на 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

По Черноморието ще духа умерен, временно и силен север-североизточен вятър. Облачността от север ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Сутринта на места в крайните южни райони все още ще превалява дъжд или мокър сняг. Максимални температури между 4° и 8°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.