Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 04.01.2020–09.01.2020

Седмична прогноза за България 04.01.2020–09.01.2020

В събота от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава, през нощта срещу неделя и ще се вплътни. Минималните температури ще бъдат между минус 5° и 0°, а максималните – между 5° и 10°.

В неделя и понеделник ще преобладава облачно време; на места, повече през първия ден, ще превалява, предимно слаб сняг. С умерен и временно силен вятър, отначало от север-северозапад, по-късно - от североизток, ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижават. Втория ден преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 4° и 1°, а максималните – между минус 1° и 4°.

Във вторник вятърът ще отслабне, до вечерта в много райони в западната половина от страната и ще стихне. Все още на отделни места в южните райони са възможни слаби превалявания от сняг, но от север облачността ще се разкъсва и намалява. Сутрешните температури ще достигат на отделни места до минус 8°, минус 9°, дневните ще останат без съществена промяна.

В сряда и четвъртък ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Сутринта ще е по-студено, а дневните температури постепенно ще се повишат. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.