Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 30 януари

Прогноза за България за 30 януари

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

През следващото денонощие ще се задържи ветровито. Ще духа умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина до силен северозападен вятър, който привечер временно ще отслабне. През нощта облачността ще е значителна и на отделни места, главно в югозападната половина от страна ще превалява дъжд и сняг. Утре облачността ще е променлива, след обяд на места намаляваща до предимно слънчево. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, максималните - между 5° и 10°.

Над планините облачността ще е значителна с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра – около минус 7°.

По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен до временно силен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са между 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.