Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Рязко застудяване, виелици и навявания

Рязко застудяване, виелици и навявания

Започнаха рязко и съществено застудяване, валежи от дъжд и от сняг.

В цялата страна има предупреждение за опасно време. Те са от първа степен – за сняг, много силен вятър, виелици и навявания, така че бъдете внимателни на пътя.

Ще продължи да вали, като във все повече райони дъждът ще премине в сняг. Очаква се образуване на снежна покривка, а в Североизточна България и планинските проходи ще има условия за виелици и навявания.

Максималните температури ще са между 2 и 7 градуса, но тъй като ще е доста ветровито и вятърът ще е студен, усещането ще е за още по-студено време.

Утре застудяването ще продължи, но валежите ще са вече в процес на спиране само на отделни места ще има слаби превалявания от сняг. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.