Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 21 февруари

Прогноза за България за 21 февруари

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

През нощта на много места в България все още ще превалява, предимно слаб сняг, но до сутринта валежите ще спират. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°. Утре облачността временно ще се разкъса, но ще преобладава облачно време и само на отделни места ще превалява слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са предимно между 6° и 11°.

В планините облачността ще е значителна и преди обяд на много места ще превалява сняг, под около 1000 метра - дъжд. След обяд валежите ще спират. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана, преди обяд - предимно значителна. Без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8° - 10°. Вълнението на морето е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 8° - 9°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.