Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 1 април

Прогноза за България за 1 април

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за април и през деня ще се задържи почти без промяна.

През нощта и утре над страната ще бъде облачно и на много места ще има валежи от сняг, в Югоизточна България и по Черноморието – предимно от дъжд. Ще духа до умерен, в източните райони временно силен вятър от изток-североизток. На много места ще се образува снежна покривка, а в южнитe райони от страната ще вали мокър и тежък сняг. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а максималните ще бъдат предимно между 0° и 5°.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи от сняг, значителни в Рило-Родопския масив. Ще се образува нова снежна покривка, а в комбинация със силния вятър от източната четвърт, на много места ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 6°.

По Черноморието ще бъде облачно и с валежи от дъжд. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5° - 7°. Вълнението на морето ще е 2 - 4 бала. Температурата на морската вода е 10° - 11°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.