Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 4 април

Прогноза за България за 4 април

Атмосферното налягане ще започне бавно да се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна. В югозападните райони ще превали слаб дъжд. Почти тихо време с минимални температури между 1° и 6°. Утре ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, главно в Южна България. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури в Южна България ще бъдат между 8° и 12°, в Северна между 13° и 17°, в София около 10°.

В планините ще бъде облачно, по високите части и мъгливо. Ще превалява сняг. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще бъде умерен и силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - минус 1° - 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.