Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 20.06.2020–25.06.2020

Седмична прогноза за България 20.06.2020–25.06.2020

През почивните дни и през първата половина на следващата седмица облачността ще е по-често значителна, купеста и купесто-дъждовна. Разкъсвания и временни намаления ще има в часовете след полунощ и преди обяд. Ще има и краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури.

В събота явленията временно ще намалеят по обхват и интензивност, в началото на следващата седмица отново ще са на много места, ще има и райони с временно интензивни валежи.

Ще духа северозападен вятър, през почивните дни - умерен, в понеделник ще отслабне, към сряда-четвъртък вятърът ще се ориентира от североизток, в източната половина от страната ще е умерен.

Дневните температури в събота ще са предимно между 25° и 30°, през следващите дни слабо ще се понижат.

В самия край на периода валежите ще намалеят, ще има повече слънце, температурите ще се повишат. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.