Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 22 септември

Прогноза за България за 22 септември

На 22.09.2020 г., в 16 ч. и 31 мин. започва астрономическата есен. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца, през деня ще се понижи.

През нощта ще е предимно ясно, в повечето райони - тихо. До сутринта на места в низините и котловините ще се образува ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са между 6° и 11°, по-високи по Черноморието и в Югоизточна България. Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра височина ще е около 20°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, на места в сутрешните часове с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 23-25°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.