Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 10 ноември

Прогноза за България за 10 ноември

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още малко ще се повиши.

И през следващото денонощие времето ще остане без съществена промяна. В равнинната част от страната и котловините на много места ще е с мъгла или ниска облачност. След обяд видимостта ще се подобрява, но облачността ще остане значителна. Почти без валежи. Предимно слънчево ще е над планинските райони. През нощта ще е почти тихо, утре със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, максималните - между 9° и 14°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток, по високите части - от север-североизток. Температурите слабо ще се понижат, но ще остане сравнително топло с максимална температура на 1200 метра - около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще остане със значителна ниска облачност или мъгла, които ще се задържат почти през целия ден. В крайните южни райони има повишена вероятност да преръми. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.