Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 16.11.2020–22.11.2020

Седмична прогноза за България 16.11.2020–22.11.2020

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Преди обяд в Дунавската равнина, на места в източните райони и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се подобрява и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще е почти тихо. Максималните температури ще са между 11° и 16°.

Във вторник от запад на изток облачността ще се увеличи и до вечерта на места в западната половина от страната ще превали дъжд. Температурите все още ще са без съществена промяна: сутрешните с градус-два по-високи, а дневните само в Западна България ще са малко по-ниски.

В сряда ще бъде облачно, в много райони ще вали дъжд. Вятърът ще е от север-североизток, предимно слаб.

През следващите дни до края на седмицата вятърът ще стане от изток-североизток, в източните райони ще бъде умерен и с него ще прониква сравнително студен въздух. Температурите вече ще бъдат близки до обичайните. В повечето райони облачността ще остане по-често значителна, но вероятността за валежи е по-малка. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.