Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 21 ноември

Прогноза за България за 21 ноември

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

През нощта и над южните райони ще се заоблачи. Утре ще е облачно и с умерен северен вятър ще нахлува студен въздух. Ще има слаби валежи, в Предбалкана и високите полета от сняг, а по поречието на Дунав и Югоизточна България – от дъжд. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, а максималните ще са 2°-7°, в източните райони до 10°.

Над планините ще е облачно. Сняг ще вали главно в западната половина на Стара планина и там ще се образува тънка снежна покривка. Ще духа слаб до умерен северен вятър, по най-високите части на масивите в Югозападна България - от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието ще предимно облачно, в южните райони със слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.