Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 24 ноември

Прогноза за България за 24 ноември

Атмосферното налягане остава по-високо от средното. През деня слабо ще се повиши.

През нощта и утре ще има разкъсана, предимно средна и висока облачност, която след обяд от север ще започне да намалява до слънчево. През нощта ще е почти тихо, утре ще се появи слаб, в източната половина на страната умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са предимно между минус 2° и 3°, дневните ще се понижат и ще са между 7° и 12°.

Над планините ще е с разкъсана средна и висока облачност, която от север ще намалява до слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще е умерен. Максималната температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще е с разкъсана средна и висока облачност, която след обяд от север ще намалява. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще се усилва и след обяд ще бъде 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.