Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 26 ноември

Прогноза за България за 26 ноември

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта и утре ще е ясно и слънчево. В сутрешните часове на отделни места в котловините на Югозападна България, а до по-късно през деня и по поречието на Дунав видимостта ще бъде намалена. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са предимно между минус 2° и 3°; максималните от 9° до 14°, в местата с по-трайни мъгли ще са по ниски: 6-7°.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който след обяд в масивите в Югозападна България ще започне да се ориентира от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 4°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър със северна компонента, след обяд с южна. Максималната температура на въздуха ще е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 13°-14°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.