Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 2 март

Прогноза за България за 2 март

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е значително по-високо от средното за месеца.

През нощта облачността ще е значителна и на места все още ще превалява слабо. В източната половина от страната ще духа до умерен северен вятър, докато на запад ще е почти тихо. Минималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°. Утре вятърът в Източна България ще остане от северната четвърт, облачността ще е значителна, но ще се задържи без валеж. Над Западна България ще духа до умерен запад-северозападен вятър и облачността ще намалее до предимно слънчево време. Максималните температури, в повечето места, ще са между 8° и 13°.

Преди обяд над планините облачността ще е значителна, а в сутрешните часове на места в Централна Стара планина все още ще превалява слаб сняг, но бързо ще спре. Ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от северната четвърт. Максимални температури на въздуха: 7°-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.