Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 21.06.2021–27.06.2021

Седмична прогноза за България 21.06.2021–27.06.2021

Днес в 06 часа и 32 минути настъпи астрономическото лято. Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, главно в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд, а на места и ще прегърми. Има условия и за градушки. Ще остане почти тихо. Дневните температури ще се повишат, но максималните е са в широк интервал, от 25° - 28° в източните райони до 30° - 33° на запад.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. В часовете около и след обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще е слаб, през повечето дни от север-северозапад. Температурите ще се повишат значително и максималните в петък и през почивните дни ще са между 33° и 38°. Тогава и вероятността за валежи е по-малка. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.