Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 19.07.2021–25.07.2021

Седмична прогноза за България 19.07.2021–25.07.2021

Днес преди обяд над Западна България ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, на места с гръмотевици, има условия и за градушки. По-интензивни ще са явленията на места в северозападните райони. Над източната половина от страната ще е предимно слънчево, в сутрешните часове с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°.

През следващите дни повече слънце ще има преди обяд. В следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, в отделни райони и градушки, във вторник главно в Северна и Западна България, в сряда на повече места в Източна, а в четвъртък и петък само на отделни места из страната. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в сряда временно ще се усили, впоследствие ще отслабне и ще стане от север. Температурите постепенно ще се понижават и в петък максималните ще са между 25° и 30°.

През почивните дни вятърът ще стане от североизток. Ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е по-малка. Температурите ще останат без промяна. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.