Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 13.09.2021–19.09.2021

Седмична прогноза за България 13.09.2021–19.09.2021

Днес над северозападната половина от страната ще бъде предимно слънчево, а на югоизток облачността ще е разкъсана, след обяд по-често значителна. Ще духа слаб северен вятър. Ще е топло с максимални температури между 27° и 32°.

Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време, през втория ден след обяд с по-значителни временни увеличения на облачността. Изолирани краткотрайни превалявания са възможни в източните и планинските райони. Почти тихо време. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са между 27° и 32°, по-ниски - до 24°-25° по Черноморието.

В четвъртък вятърът ще се ориентира от югозапад. Облачността ще е разкъсана. Температурите ще са по-високи от обичайните за средата на септември, в много райони в равнинната част от страната малко над 30°, по Черноморието - до 23°-25°.

В петък облачността от запад ще се увеличи и на места, отначало в Западна България, а по-късно през деня и в североизточните райони ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.

През почивните дни вятърът ще е от запад-северозапад, до умерен. Облачността - променлива, вероятността за валежи към неделя отново се повишава. Ще започне и понижение на температурите. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.