Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 28 септември

Прогноза за България за 28 септември

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

През нощта над цялата страна ще се заоблачи, на места главно в Западна България ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°. Утре облачността ще е значителна и на много места в Западна и Централна България ще превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток и с него ще продължи да прониква хладен въздух. Температурите ще се понижават и преобладаващите максимални ще бъдат между 17° и 22°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места в масивите от Западна и Централна България ще превалява дъжд. Ще духа слаб североизточен, по билата умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но без съществени валежи. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.