Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 7 януари

Прогноза за България за 7 януари

Атмосферното налягане през деня ще се задържи почти без промяна - по-високо от средното за месеца.

През нощта облачността ще се увеличи и главно в северозападните райони ще превали дъжд. Ще духа до умерен северозападен вятър, с който ще прониква студен въздух. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София около 1°. Утре ще бъде предимно облачно, главно в Югоизточна България с валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток, в Източна България до умерен. Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в крайните югозападни райони до 11°-12°, в София около 4°.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. Ще духа до умерен югоизточен, по най-високите върхове на Рила и Пирин югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра около 3°, на 2000 метра – минус 1°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 8°-9°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.