Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 14 януари

Прогноза за България за 14 януари

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта ще преобладава ясно време, по-значителна ще е облачността над северните и западните райони на страната. Сутринта ще е все още студено с преобладаващи минимални температури между минус 8° и минус 3°, в София - около минус 6°. Утре облачността ще е променлива, по-често намаляваща до слънчево. С усилването на вятъра бързо ще се затопли и максималните температури ще са предимно между 5° и 10°, в София - около 5°.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността до обяд на места над планините в Западна България. Ще духа силен до бурен вятър от север-северозапад. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Северното Черноморие до обяд облачността ще е по-често значителна, по Южното ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 2-3 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.