Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 19 януари

Прогноза за България за 19 януари

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за януари.

През нощта ще бъде предимно ясно. Вятърът ще отслабне и ще бъде до умерен от северозапад. Студено време с минимални температури предимно между минус 6° и минус 1°, в София около минус 6°. Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който по-късно през деня ще започне да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София около 1°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен и бурен северен вятър, който през деня ще започне да отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър, който вечерта ще започне да се ориентира от югозапад. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но след обяд ще отслабне.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.