Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 20 януари

Прогноза за България за 20 януари

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане малко по-високо от средното за месеца.

През нощта ще е предимно ясно, в повечето райони със слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са от минус 7° до минус 2°, за София - около минус 4°. Утре, през по-голямата част от деня, ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури чувствително ще се повишат и максималните ще са между 6° и 11°, за София - около 8°. Вечерта и през нощта срещу петък вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и ще започне да нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи и в Западна България ще превали, отначало дъжд, който бързо ще премине в сняг.

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще е силен, от запад-северозапад, вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 2°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°, колкото температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.