Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 21 януари

Прогноза за България за 21 януари

Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за месеца.

През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт. През нощта облачността от северозапад ще се увеличи и в Западна България, както и в отделни североизточни райони ще има валежи предимно от сняг. През деня в по-голямата част от Южна България ще превалява сняг, на места в низините примесен с дъжд. След обяд от северозапад облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Сутрешните температури ще са между минус 3° и 2°, в София около минус 1°, а към 14 часа ще са между 0° и 5°, в София - около 0°; до края на денонощието чувствително ще се понижат и в почти цялата страна ще станат отрицателни.

Над планините ще превалява сняг. Привечер валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Температурите бързо ще се понижават и към 14 часа на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра - около минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на места ще превали дъжд, след обяд примесен със сняг. Ще духа до умерен северозападен вятър. Температурите ще се понижават и към 14 ч. ще са 3-5°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.