Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 27 януари

Прогноза за България за 27 януари

Атмосферното налягане продължава бавно да се понижава, но ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

През нощта и до обяд над по-голямата част от страната ще е предимно облачно, почти без валежи. В следобедните часове облачността ще се разкъсва и намалява. Вятърът през нощта ще е слаб, през деня - до умерен от запад-северозапад, вечерта временно ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, в София минус 3° - минус 4°; максималните ще са между 2° и 7°, в София - около 3°.

Над планините ще е предимно облачно. На отделни места ще прехвърчи сняг. След обяд облачността ще започне да намалява. Ще духа до умерен северозападен вятър. Дневните температури още малко ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Ще духа до умерен западен вятър. Максимални температури на въздуха 4°-6°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.