Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 24 юни

Прогноза за България за 24 юни

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца.

Около полунощ явленията навсякъде ще затихнат и през нощта облачността над по-голямата част от страната ще намалее до предимно ясно. В Североизточна България ще духа до умерен западен вятър. Утре ще преобладава слънчево време. Ще има временни увеличения на облачността и на отделни места в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 27° и 32°, в София около 27°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималната температури на 1200 метра ще е около 22° на 2000 метра - около 15°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще се развива купеста облачност и на отделни места около и след обяд ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен север-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са 25-28°. Температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.