Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 27.06.2022–03.07.2022

Седмична прогноза за България 27.06.2022–03.07.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, но само на отделни места, главно в източните и планинските райони, ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 27°.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и в планинските райони, а във вторник и сряда и в източните, на отделни места ще превали и прегърми. Вятърът ще е от североизток, във вторник до умерен, в Източна България временно силен, в сряда ще отслабне. Температурите ще се повишат с два-три градуса и в равнинната част от страната максималните ще са над 30°.

В неделя се повишава вероятността за краткотрайни валежи, гръмотевични бури и градушки на повече места в Западна България.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.