Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 30 август

Прогноза за България за 30 август

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

През нощта над Западна България облачността ще е по-често значителна и главно в югозападните райони ще има краткотрайни валежи. Ще бъде почти тихо. Утре ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, след обяд в Западна България - от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 28° и 33°, на места в Източна България малко по-високи, в София - около 28°.

Над планините облачността ще е по-често значителна, след обяд - купесто-дъждовна. На много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра - около 23°, на 2000 метра - около 16°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 29°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.