Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Взрив в машинното отделение на руски танкер по време на ремонт във Варна, няма пострадали

Взрив в машинното отделение на руски танкер по време на ремонт във Варна, няма пострадалиснимка: bnr.bg

В машинното отделение на руски танкер, който е бил на ремонт в "Терем-Флотски арсенал" във Варна е възникнал взрив, съобщи за "Хоризонт" изпълнителният директор на  кораборемонтния завод Георги Стойков.

Няма данни за пострадали както на борда на плавателния съд, така и сред работници на "Терем". Пожарът, който е възникнал се потушава.  Няма опасност за околната среда, не е станал разлив, увери Георги Стойков.

Причините за взрива, избухнал в 10.22  на борда на руския танкер, който току що е влязъл за ремонт в "Терем-Флотски арсенал",  се изясняват.

Прокуратурата във Варна образува досъдебно производство по случая. Следовател от Окръжния следствен отдел извършва оглед на мястото на произшествието. По първоначална информация пожарът е избухнал след изтичане на запалителни вещества.  

Продължават процесуално-следствените действия. Назначени са експертизи.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.