Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Правителството уволни служител, ударил журналист

Правителството уволни служител, ударил журналист

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов служителят на правителствената информационна служба Любомир Методиев е освободен от длъжност, съобщиха от правителството.

Преди дни при посещението на премиера Бойко Борисов в село Маноле, Пловдивско, Любомир Методиев удари по ръката с микрофон кореспондента на вестник "Монитор" Елена Крумова, дошла да отразява събитието. В социалната мрежа "Фейсбук" по-късно тя публикува снимка с шина на ръката си и информация, че травмата не е незначителна. По разкази на други журналисти те попитали Методиев защо посяга на колега, а той отговорил, че му е омръзнало да приканва журналистите да слязат. На настоятелните им призиви да се извини не го направил. Едва впоследствие поднесъл извинения, след като получил нареждане от премиера.

В съобщението на правителствения пресцентър днес се посочва, че Методиев е поднесъл извинения. Но "правителствената информационна служба не може да си позволи да бъде обвързвана с този инцидент. Подобно поведение и отношение към представителите на медиите е неприемливо и е в противоречие с принципите на работа на правителствената информационна служба", се казва в съобщението. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.