Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Портмоне с 3 500 евро и 1 000 долара е откраднато от руски турист в Слънчев бряг

Портмоне с 3 500 евро и 1 000 долара е откраднато от руски турист в Слънчев бряг

Портмоне с 3 500 евро и 1 000 долара е откраднато от руски турист в Слънчев бряг. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Сигналът за кражбата е подаден на 9 септември т.г. в Районно управление - Несебър. 60-годишен руски турист, отседнал в Слънчев бряг, е съобщил, че предния ден около 11.45 часа в близост до х-л „Маджестик” му е извършена кражба на портмоне, съдържащо: лични документи, три дебитни карти и сумата от 3 500 евро, 1 000 долара и 320 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

27-годишен руски турист е измамен от мъж, който му обменил 500 евро с банкноти, които са извън обращение. Сигналът за измамата е подаден на 7 септември т.г. в Районно управление - Несебър. Руският турист съобщил за това, че около 10.00 часа в Стария Несебър при улична обмяна на валута е заблуден от непознат мъж, който му обменил сумата от 500 евро и в замяна му дал десет банкноти с номинал 100 лв., които впоследствие руснака, констатирал, че са извън обращение. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники