Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Банкомат е взривен тази нощ в Стара Загора

Банкомат е взривен тази нощ в Стара Загораснимка: bnr.bg

Банкомат е взривен тази нощ в Стара Загора. Сигналът за инцидента е подаден в 03.08 часа тази нощ на телефон 112, потвърдиха за Радио Стара Загора от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града. Живущи в квартала разказват, че взривът, който се е чул, е бил доста силен.

На място са изпратени няколко екипа, районът е отцепен. Органите на реда работят и в момента по изясняване на обстоятелствата, огледът на място продължава, допълниха още полицията.

Инцидентът е станал в центъра на жилищния квартал. Банкоматът е поставен на магазин на голяма хранителна верига. Тепърва предстои да стане ясно има ли и каква е откраднатата сума. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.