Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

10 месеца затвор за палеж на колата на бившата

10 месеца затвор за палеж на колата на бившатаснимка: monitor.bg

10 месеца затвор получи от Хасковския районен съд 41-годишният руски гражданин Дмитрий Стоянов за поръчителство и подбудителство към умишления палеж на колата на бившата му съпруга. След споразумение Стоянов беше признат за виновен в палежа на БМВ-то на бившата му половинка Петя Дамянова. Огненото покушение стана на 8 юни на кръстовището между улиците „Драгоман“ и „Кресна“ в Хасково.

Руснака е осъден като подбудител и помагач в съучастие с Тодор Маринов, обвинен като пряк извършител. Пред съда руснакът заяви, че се признава виновен и съжалява за това което се е случило.

И двамата подсъдими са криминално проявени и осъждани. През април Дмитрий Стоянов излезе от затвора след като изтърпя присъда за незаконно притежание на наркотици. / Монитор

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.